Rreth Nesh

German School of Kosova është shkollë private fillore
dhe e mesme e ulët. GSK ofron arsim cilësor dhe inovativ me sisteme të edukimit
gjermane dhe amerikane.

Kontakti

Social

© Copyright 2023 GSK School. All right reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.