Contact Info

12/A, Mirnada City Tower, NYC 088889797697 support@mail.com Office Hours: 8AM - 5PM Sunday - Wekend Day
admin April 25, 2023 No Comments

Zbritje për regjistrimet e hershme

Home About Us Programs Teachers Blog English German Apliko Tani Zbritje për regjistrimet e hershme The Cambridge School ka sjellë në Kosovë pjesët më të mira të sistemit arsimor nga Gjermania dhe SHBA për të krijuar një shkollë fillore dhe të mesme të ulët në Kosovë, si një nga projektet më serioze në sektorin e […]

admin April 19, 2023 No Comments

Mirë se vini në German School of Kosova!

Home About Us Programs Teachers Blog English German Apliko Tani Mirë se vini në German School of Kosova! Projekti më serioz i viteve të fundit në vendin tonë, German School of Kosova është lansuar. Ky projekt është iniciuar nga The Cambridge School, një nga institucionet arsimore më me përvojë në Kosovë, me partnerë seriozë dhe […]

admin April 19, 2023 No Comments

Zbritje për regjistrimet e hershme dhe për Cambridge Community

Home About Us Programs Teachers Blog English German Apliko Tani Zbritje për regjistrimet e hershme dhe për Cambridge COmmunity German School of Kosova është shkollë fillore dhe e mesme e ulët, e themeluar nga The Cambridge School, me partnerë seriozë nga Gjermania dhe SHBA-ja, të cilët kanë përvojë të gjerë në sektorin e arsimit. Prandaj, […]

admin November 7, 2022 No Comments

Aktivitetet ekstra-kurrikulare në German School of Kosova

Home About Us Programs Teachers Blog English German Apliko Tani Aktivitetet ekstra-kurrikulare në German School of Kosova Ajo që e veçon German School of Kosova nga shkollat e tjera fillore dhe të mesme të ulëta është rëndësia që u kushtohet nxënësve. Synimi ynë parësor është të krijojmë një mjedis ku nxënësit kënaqen duke mësuar dhe […]

This site is registered on wpml.org as a development site.