Zbritje për regjistrimet e hershme dhe për Cambridge COmmunity

German School of Kosova është shkollë fillore dhe e mesme e ulët, e themeluar nga The Cambridge School, me partnerë seriozë nga Gjermania dhe SHBA-ja, të cilët kanë përvojë të gjerë në sektorin e arsimit.
Prandaj, kushdo që ka qenë ose është pjesë e Cambridge Community, dmth. The Cambridge School & Cambridge Kids, dhe aplikon gjatë kësaj faze në German School of Kosova, do të përfitojë 46% zbritje në regjistrim!
The Cambridge School ka sjellë në Kosovë pjesët më të mira të sistemit arsimor nga Gjermania dhe SHBA për të krijuar një shkollë fillore dhe të mesme të ulët në Kosovë, si një nga projektet më serioze në sektorin e arsimit në Kosovë.
Me partnerë gjermanë dhe amerikanë, staf vendor dhe ndërkombëtar, një mjedis modern dhe një kurrikulë të kombinuar të praktikave më të mira të të tre vendeve, synojmë të revolucionarizojmë arsimin në Kosovë.
Ky vizion nuk mund të realizohet pa besimin tuaj, ndaj për këdo që beson tek ne tani e tutje, ne ofrojmë një zbritje për regjistrimet shumë të hershme prej 42%.
Numri i nxënësve që mund të përfitojnë nga këto ofertë është i limituar.

About Us

German School of Kosova is a private school of primary and lower
secondary level. GSK offers quality and innovative education with German
and American education systems.

Contact

Social

© Copyright 2023 GSK School. All right reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.