1000x600

Zbritje për regjistrimet e hershme

The Cambridge School ka sjellë në Kosovë pjesët më të mira të sistemit arsimor nga Gjermania dhe SHBA për të krijuar një shkollë fillore dhe të mesme të ulët në Kosovë, si një nga projektet më serioze në sektorin e arsimit në Kosovë.
Me partnerë gjermanë dhe amerikanë, staf vendor dhe ndërkombëtar, një mjedis modern dhe një kurrikulë të kombinuar të praktikave më të mira të të tre vendeve, synojmë të revolucionarizojmë arsimin në Kosovë.
Ky vizion nuk mund të realizohet pa besimin tuaj, ndaj për këdo që beson tek ne tani e tutje, ne ofrojmë një zbritje për regjistrimet shumë të hershme prej 42%.

Rreth Nesh

German School of Kosova është shkollë private fillore
dhe e mesme e ulët. GSK ofron arsim cilësor dhe inovativ me sisteme të edukimit
gjermane dhe amerikane.

Kontakti

Social

© Copyright 2023 GSK School. All right reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.