Mundësi punësimi

Faleminderit për interesimin tuaj për t’iu bashkuar German School of Kosova (GSK). 

Ne në GSK jemi të vetdijshëm se mësuesit dhe anëtarët tanë të stafit janë shtylla kurrizore e komunitetit tonë shkollor. Ne vazhdimisht kërkojmë individë të pasionuar dhe të përkushtuar për të formuar mendjet e të rinjve dhe për të bërë një ndikim pozitiv në jetën e nxënësve tanë. Nëse jeni entuziast për edukimin, zotëroni kualifikimet e nevojshme dhe jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë, ju ftojmë të aplikoni.

Ne mirëpresim aplikimet nga profesionistë të kualifikuar të cilët mund të kontribuojnë në mjedisin tonë të larmishëm dhe gjithëpërfshirës të të mësuarit. Pavarësisht nëse jeni një mësimdhënës me përvojë ose sapo keni filluar karrierën tuaj të mësimdhënies, GSK ofron një mjedis pune mbështetës dhe bashkëpunues ku mund të rriteni si personalisht ashtu edhe profesionalisht.

Për të aplikuar për pozitën e mësimdhënësit ose anëtarit të stafit, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj të përditësuar dhe një letër motivuese në adresën tonë të emailit: info@gsk.school. Në letrën tuaj motivuese, ju inkurajojmë të nënvizoni kualifikimet tuaja, përvojën përkatëse, filozofinë e mësimdhënies dhe çdo informacion tjetër që mendoni se ju veçon si kandidat për GSK.

Ju lutemi vini re se për shkak të vëllimit të aplikimeve që marrim, vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për shqyrtim të mëtejshëm. Megjithatë, ne vlerësojmë dhe vlerësojmë çdo aplikacion që marrim.

Bashkohuni me ne në German School of Kosova dhe bëhuni pjesë e misionit tonë për të ofruar një arsim të klasit botëror që i përgatit nxënësit tanë për sukses në një peizazh global që ndryshon vazhdimisht. Së bashku, ne mund të frymëzojmë mendjet e të rinjve dhe të formojmë të ardhmen.

Mezi presim të marrim aplikimin tuaj.

Rreth Nesh

German School of Kosova është shkollë private e nivelit fillor dhe të mesëm të ulët. GSK ofron arsim cilësor dhe inovativ me partnerë gjermanë dhe amerikanë.

Kontakti

Social

© Copyright 2023 GSK School. All right reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.