100x600-2

Mirë se vini në German School of Kosova!

Projekti më serioz i viteve të fundit në vendin tonë, German School of Kosova është lansuar.
Ky projekt është iniciuar nga The Cambridge School, një nga institucionet arsimore më me përvojë në Kosovë, me partnerë seriozë dhe bashkë-investitorë nga Gjermania dhe SHBA, të cilët i japin projektit kredibilitetin e nevojshëm.
Për të mësuar më shumë rreth projektit, klikoni në faqen Rreth nesh, ndërsa për regjistrimet e hershme dhe anëtarët e Cambridge Community, ne ofrojmë zbritje .
APLIKO TANI dhe bëhu pjesë e projektit që po sjell revolucion në arsimin e Kosovës.

Rreth Nesh

German School of Kosova është shkollë private fillore
dhe e mesme e ulët. GSK ofron arsim cilësor dhe inovativ me sisteme të edukimit
gjermane dhe amerikane.

Kontakti

Social

© Copyright 2023 GSK School. All right reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.