100x600-1

Aktivitetet ekstra-kurrikulare në German School of Kosova

Ajo që e veçon German School of Kosova nga shkollat e tjera fillore dhe të mesme të ulëta është rëndësia që u kushtohet nxënësve.
Synimi ynë parësor është të krijojmë një mjedis ku nxënësit kënaqen duke mësuar dhe prindërit thonë ‘sikur të isha në një shkollë të tillë’.
Këto janë aktivitetet ekstra-kurrikulare që do të jenë pjesë e rëndësishme e rutinës së përditshme të nxënësve tanë.
Aktivitetet ekstra-kurrikulare në shkollën tonë përfshijnë, por nuk kufizohen në:
  • Teknologji informative
  • Edukim medial
  • Lidership
  • Printim 3D
  • Disiplinë dhe sjellje të mirë
  • Shah
  • Sporte
  • Lexim
  • Robotikë
  • Debat

Rreth Nesh

German School of Kosova është shkollë private fillore
dhe e mesme e ulët. GSK ofron arsim cilësor dhe inovativ me sisteme të edukimit
gjermane dhe amerikane.

Kontakti

Social

© Copyright 2023 GSK School. All right reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.